alexandra magneby

Q/A- Victor..

Publicerad 2014-09-30 20:55:00 i DAGBOK,

 
Fråga: hur träffades du och victor och hur länge har ni varit tillsammans? tycker om din blogg jätte mycket, kramis
 
Svar: Hej Sanna! Tack så jättemycket, vad glad jag blir! Jag har inte tagit upp så mycket om mig och Victor just i bloggen. Kan vara för att jag har lite perioder då jag kikar in här mer än andra och då blir det mer summeringar av veckor/helger, inte så specifika inlägg om saker och ting. Något jag ska försöka ändra på! 
 
Men jag och Victor träffades faktiskt lite av en slump. Mina närmaste tjejkompisar umgicks med Victor och hans tvillingbror innan jag knappt visste vem de var, jag hade egentligen bara hört talas om dom. Vid ett tillfälle i början av december förra året hade mina kompisar bokat julbord på sociéten tillsammans med ett gäng killar (därav Victor var med) och jag tyckte det lät kul så jag hakade på! Det var första gången vi träffades.
 
Då Estelle som är en av mina närmaste vänner tidigare träffat Victors bror Calle, så började vi hänga en del tillsammans efter det. Allt från shoppingrundor, middagar till skidåkning osv.. Man blir då inte osysselsatt tillsammans med de där. Haha!
 
Vi började umgås mycket jag och Victor, jag trivdes verkligen i hans sällskap och blev glad bara jag såg på honom, så ja.. Plötsligt blev man kär också, haha! Han är verkligen en människa jag litar på till hundra procent. Vill alla väl och stöttar en vad det än gäller. En människa jag älskar och alltid kommer vilja ha kvar i mitt liv! Jag och Victor har varit tillsammans i lite över 7 månader. Kram på dig!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela