alexandra magneby

SENT UTE - MIDSOMMARHELGEN..

Publicerad 2014-06-26 10:24:00 i DAGBOK,

Min midsommarhelg har jag ju helt glömt av att ta upp! Jag hade en superbra helg, midsommar har aldrig riktigt varit något vi planerat för varje år, brukar ta det lite som det kommer! Började med midsommarlunch hemma med familjen sen bar det vidare till midsommarfest hos JBs med drinkar, lekar och god mat. Dagar och veckor springer iväg, hade även 4 månader med min grabb på midsommar!
I lördags jobbade jag min första dag på terrassen, vid 21 rullade jag hemåt och möttes av middag/förfest hemma i lyan med föräldrar och pojkvän innan allihopa tog en taxi till sociten, även denna kväll en topp10 kväll med härligt folk! (där bland ph-Nicke som vi lyckades fånga med på bild haha)
Söndagen spenderade jag, Victor och andré hos pappa för lite släktkalas för mig. Mysigt att få träffa alla igen! Pappa, Adam och Lena har jag inte träffat sen vi var i Barcelona... Skrämmande vad tiden går fort! Jättekul iallafall! Ett resemålet har även kommit upp för mig som ska besökas i sommar: Marstrand!! Ser så sjukt mysigt ut! XO A

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela