alexandra magneby

"we are one but not the same, we got to carry each other"

Publicerad 2013-09-29 20:30:00 i DAGBOK,

Promenix med min kära bror i lördags / Efterätt från i lördags / Nagelfix från idag
 
Då har ännu en helg passerat, denna gången hos min kära far. Dock åkte jag på förkylning förra veckan så jag har varit sjuk från i torsdags och i princip hela helgen, mindre kul.. Men det är på bättringsvägen och imorgon hoppas jag på att vara piggare! 
 
29 september redan med... Har faktiskt ingen aning om vart den här månaden tog vägen, känns som den bara flög upp i rök. Snart oktober vilket i stort sätt bara får mig att tänka på regn, rusk och gula löv. Usch.. Man kan ju alltid hoppas på en solig höst iallafall! 13 grader och sol idag, något jag kan vänja mig vid faktiskt så här års! 
 
Om bara några dagar lämnar även en av mina bästa vänner Varberg för att åka till Australien i ett halvår. Inte lite avundsjuk.. I början tror jag inte ens jag kommer förstå att hon är borta, jag har inte ens förstått att hon ska åka iväg än, det är så långt borta för mig. Men jag ska verkligen försöka hålla kontakten med henne så gott som det bara går! Jag vet ju att detta är världens chans och att hon kommer ha en av de bästa tiderna i hennes liv där borta!! Hade gjort vad som helst för att bara spola fram tiden och vara klar med skolan, tjänat massa pengar och bara sticka iväg. Det är så mycket jag vill göra, jag vet att det finns tusen saker att upptäcka och det är det som gör mig så otroligt glad och förväntansfull. Ingenting i livet är förutbestämt och absolut inte försent. Det som händer det händer och det bästa är att jag har allt framför mig. T.ex. Varför bry sig om vad som händer där vi bor? Ett litet ställe, det handlar om tusentals invånare när det finns miljarder människor där ute, som egentligen kanske tänker precis likadant som vi.
 
Något jag har tänkt på det senaste är att det är så otroligt viktigt att ta vara på sitt liv och leva det till fullo, för jag vet hur mycket jag kommer ångra mig annars. Att jag inte gjorde allt det jag planerat, allt jag ville göra. Men inget är ju försent.  Det blev ett rätt rörigt inlägg nu kan jag känna, men jag kände för att få ur mig lite tankar. Ha en go söndagskväll!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela